torsdag 21 oktober 2010

Hemmafru?

Efter 4 maskiner och spelat memory med tvättmaskinen.. Förstår inte varför de alltid är någon strumpa som inte får tillbaka sin partner. Ibland undrar jag om tvättmaskinen äter upp dem? Eller vart tar dom vägen, aya de kanske dyker upp..
Hann med en snabbis på staden också med Camilla. Handlade lite mat på vägen hem, så nu har jag gått från tvätt/städ tant till mat tant. Hemmafru varning här.. Skönt iaf när allt är klart, då ska jag bara njuta innan det är dags att slänga av sig förklädet och sätta på sig den där söta klänningen som ögonen har sneglat på hela dagen som jag bara vill hoppa i, eller de där vinet som har legat på kylning som mina smakkötlar vill känna smaken av, skorna som är nyputsade som är redo för en lång kväll med mycket dans.. Ja tror ni förstår vart de är jag vill komma..

Nu ringde visst äggklockan, maten är klar! :)

1 kommentar:

  1. Haha, nej du. Mina FÅR du faktiskt inte göra. ;) Men det finns ju maaassor du kan göra. :D Jag kan följa med dig när det är dags. Hehe.
    Men då kan vi höras typ på söndag eller måndag då och dubbelkolla. Du vet ju hur det brukar sluta med våra dejter! Haha.
    Håller förresten med dig om strumporna och tvättmaskiner, har fått många strumpor snodda jag med. :P
    Pösss.

    SvaraRadera